Известие

Collapse
No announcement yet.

Видях те,ти ли беше?!?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Днес около 17:30ч на пътя Варна-Добрич, в района около с.Л Каравелово, присветнах на една черна(тъмна) 156-ца. Я да видим някой ще се познае ли?
    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

• Първоначално публикувано от RoMeO_156_GTA Покажи съобщение
      Колежка
      Важното е , че колата е спипана Беше паркирана , нямаше хора покрай нея
      я да питам и ти ли учиш във 5-ти корпус или колежка беше в смисъл авто
      http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
      www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение
        Я да питам форумна ли е 145-цата при бл.468 в Младост 4
        Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
        С плевенски номер ли е?
        @koolio подсети ме как се казваше колегата...

малко по-на горе паркира колежката tsveti ...беше ми съседка

към 19:30 на бенз. Б+ до "Практикер" Спря една 166 бордо СА9134** дали ще се познае някой
        Last edited by reptli; d.m.y г., 01:48.
        Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
        sigpic

Comment

• Вчера на пътя Варна-Шумен настигнах варненска 156-ца - 5566 черна, доста се зайграхме с пича
          АR 33 1.5-ex;АR 155 2.0TS-ex
          FIAT TEMPRA 1.6i.e.-ex;AR 155 1.8TS-ex;FIAT bravo 1.6 16v;ALFA ROMEO 155 2.0 16V-ex,AR 156 2.0 TS

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
            Преди около 2 часа VFTI се нареди точно зад мен на колонката за газ на петрола срещу КАТ. Бях под прикритие с реното, а и бях с баща ми и точно тръгвах като го видях в огледалото иначе можеше да спра да се запознаем.
            И също така ме интересува чия е червената 156-ца която спира точно срещу магазинчето за цигари на уличката към техническия? Вече няколко пъти я засичам и виждам, че нещо пише горе в дясно на предното стъкло, но все не успявам да го прочета в движение. Иначе колкото пъти мина от там тя все там си седи.
            Това е алфата на "kseroksa" Почти винаги когато съм минавал оттам е перфектно измита. Изглежда страхотно
            '05 166 V6
            '98 156 2.0 TS ex ...

Comment

• Днеска по "ген. Данаил Николаев" след ИСУЛ около 20,00часа синя 145ца, се опита да се надбягва но беше наказан. Да казва кой е колегата.
              Fiat Punto 1.4GT 1996
              Hyundai Tucson 2.0 2007
              Renault Clio 1.5 2019

Comment

• Днес около 16:20 на летището, терминал 2, ниво -2, сиво GTV с клубен надпис на задния прозорец. Не погледнах номера и нямаше как да го снимам. Кой е?
                The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от acko88 Покажи съобщение
                  Колегата Grozdan засечен у тях си,преди около седмица бяхме на барбекю в къщата срещу вас тази от дясно на сервиза,и като си тръгвах видях 33-ката паркирана.
                  Следващия път, като минеш до Виктор се обади
                  sigpic
                  Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                  BMW E30
                  BMW E36

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                    Днес около 16:20 на летището, терминал 2, ниво -2, сиво GTV с клубен надпис на задния прозорец. Не погледнах номера и нямаше как да го снимам. Кой е?
                    предполагам ,че е на Eraser.

---------- Post added at 20:12 ---------- Previous post was at 20:12 ----------

Днес се засякох с МАХ на прибиране от Ботевград и покарахме малко заедно.
                    ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• днес около 13.15 АЛФАДРОГ засечен да става от сън.
                      КОИТО Е КАРАЛ АЛФА Е УМРЯЛ ЩАСЛИВ

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                        предполагам ,че е на Eraser.

---------- Post added at 20:12 ---------- Previous post was at 20:12 ----------

Днес се засякох с МАХ на прибиране от Ботевград и покарахме малко заедно.
                        А аз пък те видях вчера на красно село с 155-цата

B&B Racing | bb-racingteam.com
                        Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
                          С плевенски номер ли е?
                          Не СА8868** или нещо такова, черна. Онзи ден имаше и една 155-ца зад нея пак със софийска регистрация. На кой ще ставам съсед а

EDIT: номера е СА8848** черна с бели джанти
                          Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 09:48.
                          sigpic
                          Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                          BMW 316 Compact '95

Comment

• под техническия университет една червена 156 ? Няколко пъти я виждам там , да си признава кой е ! Днес стана красиво като спрях зад него .... все едно близнета хахаа!

Comment

• Първоначално публикувано от v1mof2 Покажи съобщение
                              под техническия университет една червена 156 ? Няколко пъти я виждам там , да си признава кой е ! Днес стана красиво като спрях зад него .... все едно близнета хахаа!
                              Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                              ........
                              И също така ме интересува чия е червената 156-ца която спира точно срещу магазинчето за цигари на уличката към техническия? Вече няколко пъти я засичам и виждам, че нещо пише горе в дясно на предното стъкло, но все не успявам да го прочета в движение. Иначе колкото пъти мина от там тя все там си седи.
                              Първоначално публикувано от 156 Покажи съобщение
                              Това е алфата на "kseroksa" Почти винаги когато съм минавал оттам е перфектно измита. Изглежда страхотно
                              .
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Днес сутринта в кв.Лозенец от, бул. Яворов и по улица Златовръх, зад мен кара една синя (индиго) 146-ца, а зад волана беше една много хубава колежка.
                                За малко да ударя тоя пред мен, да я заглеждам на огледалото, ама тя беше в режим 'тотал игнор' Номера беше СА 7344, или обратното.
                                sigpic
                                146 1.9 JTD, 99'

Comment

Working...
                                X